Download campagnemiddelen

We nodigen initiatiefnemers, samenwerkende partijen en terminals van harte uit om de Get Ready for Brexit campagnematerialen te gebruiken in hun eigen communicatie-uitingen. Zo benadrukken we onze onderlinge samenwerking in deze Nederlandse ketenoplossing voor Brexit. Samen voorkomen we opstoppingen in de Nederlandse havens!

Samen één verhaal, samen één beeld

Mailings en belscript

Graag helpen we onze initiatiefnemers, samenwerkende partijen en terminals met het vertellen van de Get Ready for Brexit boodschap. Download de mailing (Nederlands, Engels en Duits) en het belscript (Nederlands en Engels) als suggestie voor berichtgeving naar uw klanten, leden of bezoekende vervoerders. Klik hiervoor op de downloadknoppen rechts.

Flyer In 5 stappen klaar voor Brexit

Eenvoudig uw opdrachtgever of ketenpartner informeren hoe zij in 5 stappen klaar zijn voor Brexit in de Nederlandse havens? Download daarom onze digitale flyer ‘In 5 stappen klaar voor Brexit’ (Nederlands, Engels en Duits). Klik hiervoor op de downloadknop rechts.

Formaat: A5 (dubbelzijdig geprint).
Naar wens kunt u een eigen beeld aanleveren (kosten €50 per beeldwissel).

Poster In 5 stappen klaar voor Brexit

Informeer uw collega’s over de ketenoplossing voor Brexit in de Nederlandse havens. Of laat een poster achter bij uw klant met de 5 stappen op een rij. U kunt de poster in print bestellen of downloaden (Nederlands, Engels). Klik hiervoor op de downloadknop rechts.

Formaat: A1 59,4 x 84,1 cm.
Naar wens kunt u een eigen beeld aanleveren (kosten €50 per beeldwissel).

Posters voor chauffeurs

De Get Ready for Brexit poster (8-talig) is voor u ter beschikking om chauffeurs vooraf te informeren over de belangrijke veranderingen waar zij na de Brexit mee te maken krijgen op uw terminal. De posters zijn geschikt om binnen op te hangen in bijvoorbeeld de chauffeursbalie, de kantine, de toiletruimte of in zicht op de ferry-schepen. U kunt de poster ook downloaden. Klik hiervoor op de downloadknop rechts.

Formaten:
A0-formaat (84,1 cm breed x 118,9 cm hoog) en A2-formaat (42 cm breed x 59,4 cm hoog).

Interesse in een buitenposter?
Vraag eenvoudig offerte aan bij onze huisdrukker via onderstaande knop. De buitenposters zijn voor eigen rekening.

Flyer voor chauffeurs

Deze folder (8-talig) geeft chauffeurs concrete informatie wat er na de Brexit voor hen verandert. We informeren chauffeurs dat zij (of hun opdrachtgever, transportplanner) na de Brexit vóóraf via Portbase moeten checken of douanedocumenten bekend zijn op uw terminal. Alleen dan kan de chauffeur gaan rijden. U kunt de flyer ook downloaden. Klik hiervoor op de downloadknop rechts.

Formaat: A4 dubbelgevouwen

Folders bestellen?
Vraag eenvoudig offerte aan bij onze huisdrukker via onderstaande knop. De drukkosten zijn voor eigen rekening.

Rolbanner

Vraag eenvoudig een offerte aan bij onze huisdrukker via onderstaande knop. De drukkosten zijn voor eigen rekening. U kunt naar wens een eigen beeld aanleveren (kosten €50,- per beeldwissel). Neem contact op met het campagneteam van Get Ready for Brexit voor akkoord van uw beeld (in verband met huisstijl).

Infographic In 5 stappen klaar voor Brexit in de Nederlandse havens

Gebruik de infographic om uw relatie uit te leggen hoe zij in 5 stappen klaar zijn voor Brexit in de Nederlandse havens. U kunt de infographic (Nederlands, Engels en Duits) downloaden. Klik hiervoor op de downloadknop rechts.

Powerpoint: proces export en import bij ferry

Deze PowerPoint-presentatie benadrukt de eenvoud van de ketenoplossing voor Brexit in de Nederlandse havens. Bekijk in deze grafische weergave welk gecompliceerd proces we u uit handen nemen. Klik op de downloadknoppen rechts om de Powerpoint (Engels) te downloaden.

Let op! Bekijk de PowerPoint-presentatie in presentatiemodus voor een optimale werking.

Extra zendingsgegevens ingeven bij uw ferry- en shortsea-boeking

Na de Brexit is bij import de partij die de goederen de EU binnenbrengt (de ferryoperator of shortsea-rederij), verplicht om extra gegevens aan de Douane te sturen over de goederen die:

  1. in de EU van boord gaan (ENS-aangifte)
  2. in de specifieke loshaven gelost worden (ATO-aangifte)

Als boekende partij van een ferry- of shortsea-overtocht van het VK naar Nederland, dient u de ferryoperator of shortsea-rederij te voorzien van de gegevens die aan de Douane gestuurd moeten worden. Daarom vraagt de ferryoperator of shortsea-rederij u om na de Brexit bij uw boeking een aantal extra gegevens in te vullen. Klik op de downloadknop rechts om het overzicht te downloaden.

Handboek Brexit in de Nederlandse havens

Voor de echte liefhebbers! Lees alle details over het proces invoer, doorvoer en uitvoer in het uitgebreide Get Ready for Brexit handboek. Download het handboek (Nederlands, Engels en Duits) door op de downloadknop rechts te klikken.

Logo

Klik op de downloadknop rechts om het Get Ready for Brexit logo (Nederlands, Engels en Duits) en beeldmerk te downloaden.

Iconen

Klik op de downloadknoppen rechts om de Get Ready for Brexit iconen te downloaden.

Online banners

Statische banners
Get Ready for Brexit heeft 2 verschillende statische banners die u kunt hergebruiken in uw e-mail. Lees hier hoe u een e-mailhandtekening met logo (of banner) in Outlook/Office maakt. Let op: vergeet niet om de afbeelding door te linken naar www.getreadyforbrexit.eu of een specifieke pagina. Ook dit staat bij de uitleg.
Afmeting statische banner: 560x100px

Geanimeerde banners
De dynamische banners kunt u gebruiken voor op uw website. Neem daarvoor contact op met uw webbureau.
Afmeting dynamische banner 340x340px en 728x90px

Klik op de downloadknoppen rechts om de banners (Nederlands, Engels en Duits) te downloaden.

Campagnebeelden

Klik op de downloadknoppen rechts om de campagnebeelden te downloaden.

Neem even 5 minuten de tijd…

en lees de privacy verklaring die van toepassing is op deze website. Klik op 'privacy instellingen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier