Download campagnemiddelen

We nodigen initiatiefnemers, samenwerkende partijen en terminals van harte uit om de Get Ready for Brexit campagnematerialen te gebruiken in hun eigen communicatie-uitingen. Zo benadrukken we onze onderlinge samenwerking in deze Nederlandse ketenoplossing voor Brexit. Samen voorkomen we opstoppingen in de Nederlandse havens!

Samen één verhaal, samen één beeld

Mailings en belscript

Graag helpen we onze initiatiefnemers, samenwerkende partijen en terminals met het vertellen van de Get Ready for Brexit boodschap. Klik op de mailing en het belscript als suggestie voor berichtgeving naar uw klanten, leden of bezoekende vervoerders.

De mailings zijn beschikbaar in het Nederlands, Engels  en Duits door op de downloadknop te klikken.
Het belscript is beschikbaar in het Nederlands en Engels door op de downloadknop te klikken.

Flyer In 5 stappen klaar voor Brexit (3-talig)

Eenvoudig uw opdrachtgever of ketenpartner informeren hoe zij in 5 stappen klaar zijn voor Brexit in de Nederlandse havens? Gebruik hiervoor onze digitale flyer ‘In 5 stappen klaar voor Brexit’. Naar wens kunt u een eigen beeld aanleveren (kosten €50 per beeldwissel).

Formaat: A5 (dubbelzijdig geprint)

Poster In 5 stappen klaar voor Brexit (NL- en EN-talig)

Wilt u uw collega’s informeren over de ketenoplossing voor Brexit in de Nederlandse havens? Of een poster achterlaten bij uw klant met de 5 stappen op een rij? Bestel dan onderstaande poster. Naar wens kunt u een eigen beeld aanleveren (kosten €50 per beeldwissel).

Formaat: A1 59,4 x 84,1 cm

Ferryterminals flyeren onder chauffeurs

Iedere chauffeur die zich momenteel meldt bij een van de Nederlandse ferryterminals, ontvangt bij de balie een flyer. Op deze flyer staan in het kort alle voor hem noodzakelijke acties om bij een no-deal Brexit ook na 31 oktober 2019 ongehinderd de terminal op en af te kunnen rijden. Geen douanedocument? Geen voormelding aan de ferryterminal? Dan geen oversteek!

De folders zijn beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Pools, Bulgaars, Turks, Roemeens en Russisch.

Nieuwe flyer na 31 oktober verwijst naar parkeerplaats
Is een no-deal Brexit na 31 oktober inderdaad werkelijkheid? Chauffeurs die zich vanaf dan bij de ferryterminal melden zonder goed te zijn voorgemeld, worden direct verwezen naar een tijdelijke parkeerplaats. Een flyer geeft de locatie aan en vermeldt de acties die een chauffeur hier binnen 24 uur kan ondernemen om alsnog toegang tot de ferryterminal te krijgen.

Ook deze folders zijn beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Pools, Bulgaars, Turks, Roemeens en Russisch.

Posters voor chauffeurs (8-talig)

Wij stellen posters ter beschikking om chauffeurs vooraf te informeren over de belangrijke veranderingen waar zij na de Brexit mee te maken krijgen op de terminals. De terminals ontvangen van Get Ready for Brexit een set van onderstaande posterformaten:

  • A0-formaat: 84,1 cm breed x 118,9 cm hoog
  • A2-formaat: 42 cm breed x 59,4 cm hoog

De posters zijn geschikt om binnen op te hangen. Denk aan de chauffeursbalie, de kantine, de toiletruimte of in zicht op de ferry-schepen.

Interesse in een buitenposter?
Vraag eenvoudig offerte aan bij onze huisdrukker via onderstaande knop. De buitenposters zijn voor eigen rekening.

Flyer voor chauffeurs (8-talig)

Deze folder geeft chauffeurs concrete informatie wat er na de Brexit voor hen verandert. We informeren chauffeurs dat zij (of hun opdrachtgever, transportplanner) na de Brexit vóóraf via Portbase moeten checken of douanedocumenten bekend zijn op uw terminal. Alleen dan kunnen zij gaan rijden.

Formaat:  A4 dubbelgevouwen

Folders bestellen?
Vraag eenvoudig offerte aan bij onze huisdrukker via onderstaande knop. De drukkosten zijn voor eigen rekening.

Rolbanner

Vraag eenvoudig een offerte aan bij onze huisdrukker via onderstaande knop. De drukkosten zijn voor eigen rekening. U kunt naar wens een eigen beeld aanleveren (kosten €50,- per beeldwissel). Het campagneteam moet goedkeuring geven voor het beeld in verband met de huisstijl.

Infographic In 5 stappen klaar voor Brexit in de Nederlandse havens (3-talig)

Gebruik de infographic om uw relatie uit te leggen hoe zij in 5 stappen klaar zijn voor Brexit in de Nederlandse havens.

Grafische weergave proces export en import bij ferry (Engelstalig)

Bekijk de PowerPoint-presentatie in presentatiemodus voor een optimale werking.

Extra zendingsgegevens ingeven bij uw ferry- en shortsea-boeking

Na de Brexit is bij import de partij die de goederen de EU binnenbrengt (de ferryoperator of shortsea-rederij), verplicht om extra gegevens aan de Douane te sturen over de goederen die:

  1. in de EU van boord gaan (ENS-aangifte)
  2. in de specifieke loshaven gelost worden (ATO-aangifte)

Als boekende partij van een ferry- of shortsea-overtocht van het Verenigd Koninkrijk naar Nederland, dient u de ferryoperator of shortsea-rederij te voorzien van de gegevens die aan de Douane gestuurd moeten worden. Daarom vraagt de ferryoperator of shortsea-rederij u om na de Brexit bij uw boeking een aantal extra gegevens in te vullen. Alleen dan kan aan deze extra douaneverplichting worden voldaan. Download hieronder het overzicht van de gegevens in kwestie.

Handboek Brexit in de Nederlandse havens

Download het handboek door op onderstaande knop te klikken.

Online banners (3-talig)

Statische banners (3-talig)
Download hier de 2 verschillende statische banners voor hergebruik in uw e-mail. Lees hier hoe u een e-mailhandtekening met logo (of banner) in Outlook/Office maakt. Let op: vergeet niet om de afbeelding door te linken naar www.getreadyforbrexit.eu of een specifieke pagina. Ook dit staat bij de uitleg.
Afmeting statische banner: 560x100px

Geanimeerde banners (3-talig)
De dynamische banners kunt u  gebruiken voor op uw website. Neem daarvoor contact op met uw webbureau.
Afmeting dynamische banner 340x340px  en 728x90px

Neem even 5 minuten de tijd…

en lees de privacy verklaring die van toepassing is op deze website. Klik op 'privacy instellingen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier