Ook Britse overheid helpt u op weg!

www.getreadyforbrexit.eu – Net zoals gebeurt vanuit Nederland, spant ook de Britse overheid zich in om u optimaal te informeren over alle nieuwe eisen die sinds 1 januari (gaan) gelden in het vervoer met het Verenigd Koninkrijk.

Keep business moving-website

Heel veel actuele informatie over de huidige en aanstaande regels in het Verenigd Koninkrijk voor invoer en uitvoer vindt u op de website van de Britse overheid Keep business moving (Engelstalig).

Handboek vervoerders

Via een Handboek voor vervoerders (Engelstalig) biedt de Britse overheid transportbedrijven een uitgebreid naslagwerk met de regels voor alle verschillende soorten RoRo-vervoer (begeleid en onbegeleid) tussen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk.

‘Keep Business Moving’ informatiestand Hoek van Holland

Voor de deur van de terminal van Stena Line in Hoek van Holland is door de Britse overheid een informatiestand geplaatst. Chauffeurs kunnen hier bij meertalige medewerkers terecht met al hun vragen over Brexit, de geldende eisen voor toegang tot het VK in relatie tot corona, etc. De informatiestand is dagelijks open van 06:00 tot 22:00 uur.