At the UK border

Get Ready for Brexit richt zich op een gezamenlijke ketenoplossing voor snel vervoer via de Nederlandse havens na de Brexit. Maar mogelijk wilt u ook weten wat hiervoor aan de kant van het Verenigd Koninkrijk nodig is. Deze pagina geeft u uit de HM Government nuttige informatie. Hoewel de bronnen met zorg zijn geselecteerd, zijn wij niet verantwoordelijk voor de juistheid daarvan.

Goederenvervoer van het VK naar de EU na de Brexit

United Kingdom’s Department for Transport and the Secretary of State for Transport – De Engelse campagne Get ready for Brexit heeft to doel om bewustzijn te creëren voor de gewijzigde regelgeving ten gevolge van Brexit. Zij verstrekken actief informatie om de logistieke keten voor te bereiden op de gevolgen van een no deal-Brexit voor goederenvervoer van het Verenigd Koninkrijk naar de EU. Lees meer op www.gov.uk. U kunt zich hier tevens registreren voor de nieuwsbrief (alleen beschikbaar in het Engels).

Veelgestelde vragen aan HM Government

HM Government – Dit is een verzameling van vooraf aangemelde en plenaire vragen die werden gesteld voor en tijdens de Border Delivery Group Roll on/Roll off (RoRo) Industry days in januari 2019. De evenementen waren gericht op praktische zaken in een Day One No Deal (D1ND) scenario (alleen beschikbaar in het Engels).

Letter to traders

HM Revenue & Customs – In deze brief wordt uiteengezet welke maatregelen u nu moet nemen en op welke veranderingen u voorbereid moet zijn, voor het geval dat het Verenigd Koninkrijk de EU verlaat zonder een overeenkomst (alleen beschikbaar in het Engels).

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van bezoekers in kaart te brengen, te analyseren en de gebruikerservaring te verbeteren. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Voorkeuren aanpassen