Get Ready for Brexit Nieuwsbrief

1 november is de mogelijke deadline voor Brexit. Niemand die op dit moment weet wat er dan gebeuren gaat. Iedereen hoopt op het beste, maar als logistieke sector moeten wij klaar zijn voor het slechtste. Hoe u zich zo goed mogelijk voorbereidt, leest u in de Get Ready for Brexit nieuwsbrief.

Gezamenlijk initiatief

Get Ready for Brexit is een gezamenlijk initiatief van ferrymaatschappijen, overheidsinstanties, belangenorganisaties, havenautoriteiten en Portbase voor een ketenbrede oplossing voor de douaneverplichtingen die na de Brexit gelden in de Nederlandse havens. Elke schakel in de logistieke keten heeft in deze oplossing een eigen rol en verantwoordelijkheid. Alle informatie gaat de lading vooruit. Hierdoor is slim toezicht van de Douane mogelijk, met minimale inbreuk op het logistieke proces. Ook na de Brexit is lading zo altijd snel via de Nederlandse havens te vervoeren.

Neem even 5 minuten de tijd…

en lees de privacy verklaring die van toepassing is op deze website. Klik op 'privacy instellingen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier