Softwareleveranciers

Softwareleveranciers kunnen u helpen snel en efficiënt aan uw Brexit-verplichtingen te voldoen. Door te automatiseren voorkomt u voor uzelf tijdrovende handmatige handelingen en vergissingen. Voor grote en voor kleine bedrijven is altijd een passende softwareoplossing beschikbaar. Zowel voor het doen van uw douaneaangiften als voor het verplicht voormelden via Portbase.

Softwareleveranciers bieden slimme oplossingen

Douaneaangiften
De softwareleveranciers op deze lijst kunnen u helpen met slimme oplossingen voor het doen van elektronische douaneaangiften.

Voormelden via Portbase
Meerdere softwareleveranciers hebben voor u oplossingen voor het voormelden van douanedocumenten bij ferry- en shortsea-terminals via de Portbase-services Melding Import Documentatie en Melding Export Documentatie.

Een softwareleverancier heeft de paden voor het communiceren met de systemen van de Nederlandse (en soms zelfs de Britse) Douane en Portbase al bewandeld. Dat werk hoef je als bedrijf niet meer zelf te doen. Het zijn bureaucratische trajecten waarin je de weg moet weten. Wat is er dan beter dan dat een softwareleverancier een kantenklare oplossing biedt. Alles wat nodig is voor de Brexit hebben zij in het voortraject al opgelost.” 

Jan Akkermans, Alliantie Douane Software (ADS) 

Lees het hele interview

Softwareleveranciers Ready for Brexit

De onderstaande softwareleveranciers kunnen voor de Nederlandse ketenoplossing voor Brexit systeemkoppelingen voor u realiseren. Hun software-oplossing is geschikt en succesvol getest voor de benodigde berichtenuitwisseling van export- en/of importdocumenten met Portbase. Vanuit uw eigen inhuis-systeem kunt u zo alle douanedocumenten eenvoudig voormelden bij shortsea- en ferryterminals.

Berichtenuitwisseling exportdocumenten

Berichtenuitwisseling importdocumenten

Gebruik het Ready for Brexit vignet!

Is uw software-oplossing geschikt en succesvol getest door de Portbase-interfacespecialisten voor de benodigde Brexit-berichtenuitwisseling voor export- en/of importdocumenten? Dan bent u als softwareleverancier ‘Ready for Brexit’! Stuur ons uw logo (minimaal 400px breed en/of hoog) via info@getreadyforbrexit.eu. Wij vermelden u dan op deze pagina. Bovendien ontvangt u van ons het ‘Ready for Brexit’ logo voor gebruik in uw eigen communicatie.

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van bezoekers in kaart te brengen, te analyseren en de gebruikerservaring te verbeteren. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Voorkeuren aanpassen