Softwareleveranciers

De onderstaande softwareleveranciers zijn klaar om voor de Nederlandse ketenoplossing voor Brexit uw systeemkoppelingen met Portbase te realiseren. Hun software-oplossing is geschikt en succesvol getest voor de benodigde berichtenuitwisseling  van export- en/of importdocumenten met Portbase. Na de Brexit kunt u zo vanuit uw eigen inhuis-systeem alle douanedocumenten eenvoudig voormelden bij shortsea- en ferryterminals.

Berichtenuitwisseling exportdocumenten

Berichtenuitwisseling importdocumenten

Gebruik het Ready for Brexit vignet ook in uw communicatie!

Is uw software-oplossing geschikt en succesvol getest door de Portbase-interfacespecialisten voor de benodigde Brexit-berichtenuitwisseling voor export- en/of importdocumenten? Dan bent u als softwareleverancier ook ‘Ready for Brexit’! Stuur ons uw logo (minimaal 400px breed en/of hoog) via info@getreadyforbrexit.eu. Wij vermelden u dan op deze pagina. Bovendien ontvangt u van ons het ‘Ready for Brexit’ logo voor gebruik in uw eigen communicatie.

Neem even 5 minuten de tijd…

en lees de privacy verklaring die van toepassing is op deze website. Klik op 'privacy instellingen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier