Softwareleveranciers

De onderstaande softwareleveranciers zijn klaar om voor de Nederlandse ketenoplossing voor Brexit uw systeemkoppelingen met Portbase te realiseren. Hun software-oplossing is geschikt en succesvol getest voor de benodigde berichtenuitwisseling  van export- en/of importdocumenten met Portbase. Na de Brexit kunt u zo vanuit uw eigen inhuis-systeem alle douanedocumenten eenvoudig voormelden bij shortsea- en ferryterminals.

Berichtenuitwisseling exportdocumenten

Berichtenuitwisseling importdocumenten

Gebruik het Ready for Brexit vignet ook in uw communicatie!

Is uw software-oplossing geschikt en succesvol getest door de Portbase-interfacespecialisten voor de benodigde Brexit-berichtenuitwisseling voor export- en/of importdocumenten? Dan bent u als softwareleverancier ook ‘Ready for Brexit’! Stuur ons uw logo (minimaal 400px breed en/of hoog) via info@getreadyforbrexit.eu. Wij vermelden u dan op deze pagina. Bovendien ontvangt u van ons het ‘Ready for Brexit’ logo voor gebruik in uw eigen communicatie.

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van bezoekers in kaart te brengen, te analyseren en de gebruikerservaring te verbeteren. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Voorkeuren aanpassen