Meer over Brexit

Get Ready for Brexit biedt een ketenbrede oplossing voor de voor iedereen geldende douaneregels in de Nederlandse havens. Vanaf 1 januari 2021 kunt u daarnaast door Brexit te maken krijgen met specifieke aanvullende regelingen en formaliteiten. Het is cruciaal dat u ook hiervoor klaar bent. Op deze pagina wijzen we u de weg.

Laatste update
23 november 2020 13:51

Vragen over Brexit? Deze organisaties helpen

Bij het bedrijfsleven leven steeds meer Brexit-vragen, vaak over heel uiteenlopende onderwerpen. Ook een specifieke vraag? Deze organisaties helpen u graag verder:

Voor een bredere oriëntatie op wat de Brexit voor u betekent, kunt u terecht bij het Brexitloket van de Rijksoverheid. Hier vindt u informatie over de actuele situatie, tips en ervaringen van andere ondernemers en kunt u de (recent vernieuwde) Brexit Impact Scan doen. Deze scan geeft u inzicht in de mogelijke impact van Brexit op uw bedrijf en wat u in dat geval concreet moet doen.

Actuele vragen, concrete antwoorden

Een lijstje met actuele onderwerpen waarover veel vragen leven in de markt:

Overige handige links

Naast de gevolgen voor uw vervoer, kan de Brexit nog veel meer consequenties hebben. Via de onderstaande links leest u welke en wat u kunt doen.

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van bezoekers in kaart te brengen, te analyseren en de gebruikerservaring te verbeteren. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Voorkeuren aanpassen