Boris Johnson is ‘gonna get Brexit done’

VNONCW, Brexit-nieuwsbrief 25 juli 2019 – Nieuws, voorlichting en tips voor ondernemers nr. 34

Na een paar rustige weken is het weer tijd voor nieuws van het Brexit-front. Gisteren is Boris Johnson met een ruime meerderheid verkozen (92.000 stemmen tegenover 46.000 stemmen voor zijn rivaal Jeremy Hunt). Daarmee lijkt de kans op de gevreesde no-deal Brexit toe te nemen.

Boris Johnson ontvouwde zojuist ook zijn eerste plannen. Voor iedereen zit er daarbij wat in het vat. Van ouderen tot patiënten in de ziekenhuizen. Van de ruimtevaartsector tot infrastructuur. Alles en iedereen moet het beter krijgen in het VK. En gaat u verder maar rustig slapen, want de Brexit wordt de komende 99 dagen geregeld door Boris. Ja dit keer echt Dude!

Luister hieronder terug wat onze man in Brussel -Winand Quaedvlieg- bij BNR over de verkiezing van Boris Johnson te vertellen had. Verder in deze nieuwsbrief aandacht voor de nieuwste KvK-cijfers over de Brexit-voorbereiding bij ondernemers. Een blog van Leon Kanters, de voorzitter van onze douanecommissie. En tot slot nog informatie over de ontwikkelingen bij de douane, de overwinningsspeech van Boris en de afscheidsspeech van May.

Een fijne zomer allemaal. Wij zijn er na de vakantie weer. En vergeet niet de Brexit-Impact-Scan  te doen als je dat nog steeds niet gedaan hebt. Op het strand is daar alle tijd voor de komende weken.

Lees hier de volledige nieuwsbrief van VNO-NCW

Neem even 5 minuten de tijd…

en lees de privacy verklaring die van toepassing is op deze website. Klik op 'privacy instellingen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier